Vi installerar laddstationer i Nässjö, Höglandet och Jönköping


Elbilar blir mer och mer vanligt i vårt samhälle. Både privatpersoner och företag ser fördelarna som gynnar både klimatet och ekonomin. Att elbilarna blir fler innebär såklart att efterfrågan på laddstationer ökar och elsäkerhetsverkets rekommendation är att installera en laddstation som är anpassad för fordon i hemmet och inte använda ett vanligt eluttag eftersom det kan vara väldigt riskfyllt. Vi på Elteknik AB erbjuder säkra installationer av laddstationer i Nässjö och Jönköping med omnejd.

 

Att tänka på miljön är viktigt och det finns flera alternativ till hur man kan dra sitt strå till stacken för en grönare värld. När det kommer till färdmedel är det många som väljer att cykla och andra åker kollektivt, men fler och fler väljer att investera i en elbil. Med elbil tar man sig fram på vägarna utan att släppa ut avgaser. Tänk dig att vakna upp till en nyladdad bil varje morgon och slippa åka till macken för att tanka när rusningstrafiken är som värst!

 

Är du i behov av laddstationer? Vi är verksamma i Nässjö, höglandet och Jönköping och erbjuder dig möjligheten att kunna ladda din elbil hemma på ett smart och säkert sätt. Med rätt kunskap och erfarenhet hjälper vi dig med installation och leverans av laddbox med trygg och effektiv laddning. Kontakta oss på Elteknik AB så hjälper vi dig med att hitta den bästa och smidigaste lösningen för just dig och ditt hem!

Senaste nytt
Ny Samarbetspartner - MyMoney

Ny Samarbetspartner - MyMoney

Är du privatkund och önskar dela upp din investering?
Vi samarbetar nu med MyMoney där du på ett Snabbt, Enkelt och Personligt sätt kan ansöka om ett lån så du i lugn och ro kan betala av till en låg månadskostnad istället för hela fakturan vid ett tillfälle . Bra va?
Hör av dig till oss om du har funderingar eller om du helt enkelt skulle vilja dela upp ditt framtida köp så berättar vi mer!
Vänliga hälsningar
Elteknik AB

Previous Article Vi har flyttat till Rödjegatan!
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x