Svenska Elkedjan AB

                                                                                                     En del av Elteknik AB 


Elkedjan grundades 1966 och präglas idag av ett personligt och entreprenörsdrivet arbetssätt. Bolaget är idag Sveriges största och enda rikstäckande kedja för elinstallatörer.

 

Elkedjan erbjuder marknaden bland annat ett komplett elgrossistsortiment och en rad av olika tjänster såsom analys samt konsultation.

De brukar säga att en vanlig grossist har ett ben, vi har tre. 

Idag finns Elkedjan på hela 180 platser i landet och består av 1 500 medlemmar. Medlemmarna består av olika företag i Sverige som är delägare i kedjan, varav Elteknik är ett av dem.

 

Med andra ord har Elteknik och dessa andra medlemmar/företag kollegor över hela landet där man kan utbyta tankar, idéer och kunskap. Detta gör att det skapas ett starkare nätverk i branschen och tillsammans skapar vi mer värden.

 

Kika gärna in på Elkedjans häftiga "sammanfattningsfilm" -En stark plattform för gemensamma affärer.

https://www.youtube.com/watch?v=LW2me_tPQvg

 

(Kopiera länken och klistra in på ny sida)


 

 

Senaste nytt
Ny Samarbetspartner - MyMoney

Ny Samarbetspartner - MyMoney

Är du privatkund och önskar dela upp din investering?
Vi samarbetar nu med MyMoney där du på ett Snabbt, Enkelt och Personligt sätt kan ansöka om ett lån så du i lugn och ro kan betala av till en låg månadskostnad istället för hela fakturan vid ett tillfälle . Bra va?
Hör av dig till oss om du har funderingar eller om du helt enkelt skulle vilja dela upp ditt framtida köp så berättar vi mer!
Vänliga hälsningar
Elteknik AB

Previous Article Vi har flyttat till Rödjegatan!
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x