Vår Historia


Elteknik i Nässjö AB bildades år 2010. Allt började med att Håkan Särenborg och Mikael Jonsson tog över Håkans farbrors företag vid namn Bodafors Elektriska AB.

 

Verksamheten började ta fart i det lilla småländska Bodafors för att sedan ta steget för flytt till Nässjö i april 2013. Det var ett strategiskt beslut för att komma närmare sina kunder. Håkan och Mikael såg även en möjlighet till att utveckla företaget på Höglandet och på lång sikt ta marknadsandelar i Jönköping.

När bolaget övertogs omsattes det 2,5 miljoner och idag åtta år senare omsätter Elteknik runt 10 miljoner kronor. 

 

Ett par år senare gjordes det ett namnbyte och Bodafors Elektriska AB blev Elteknik i Nässjö AB. Ändringen gjordes för att förknippa bolaget med ort och branch.

Under åren har Elteknik fortsatt att växa genom att ha breddat sitt geografiska upptagningsområde men också tack vare duktiga och engagerade medarbetare. 

Genom åren har alltid den anställde vart ett stort fokus där vi vill att våra medarbetare ska vara nöjda och känna sig viktiga i vår organisation.

Elteknik har alltid strävat efter att varje år ha möjligehten till att anställa två stycken lärlingar från gymnasiet. Vi vill att ungdomarna ska få lära sig yrket från grunden och få en bra start i arbetslivet. 

 

Idag är Elteknik ett familjeägt företag med mellan 8-13 anställda. Ambitionen är fortfarande att hela tiden fortsätta utvecklas och att anta nya utmaningar. 

 

Senaste nytt